Om Svedala Arkitektur

– Svedala Arkitektur är ett litet företag med bred kompetens.

På Svedala Arkitektur arbetar vi med både stora och små projekt.

Med fokus på dina önskemål som kund och uppdragsgivare och en lång erfarenhet inom byggbranschen kan vi hjälpa dig att uppfylla just dina byggdrömmar!

Svedala Arkitektur är ett litet företag med bred kompetens. Vår storlek och vårt nära samarbete med Svedala Bygg ger oss möjligheten att kunna följa projekt från idé till färdig byggnad och produkt, vilket också innebär att vi alltid kan erbjuda dig som kund en personlig kontakt genom hela processen.

På Svedala Arkitektur arbetar vi med både stora och små projekt. Våra uppdrag har hittills omfattat allt från industrilokaler till villor och platsbyggda möbleringslösningar. Oavsett omfattningen av ett projekt lägger vi alltid mycket vikt på detaljerna för att kunna garantera bästa möjliga slutresultat.

Våra tjänster innefattar bland annat upprättande av bygglovsritningar och bygghandlingar och vi är gärna med redan från den första idén och skissen till de slutgiltiga ritningarna.

Vi har kontor i både Malmö och Svedala, vilket gör att vi har ett stort upptagningsområde och vi tar oss gärna an projekt i större delen av Skåne. Hittills har vi till exempel arbetat med uppdrag i Svedala, Trelleborg, Helsingborg, Malmö, Kivik, Falsterbo och Höllviken.

Hoppas vi hörs!

Hanna Skog
Arkitekt, Svedala Arkitektur

Några av våra projekt

Radhus

Radhus Under sommaren 2019 ritade vi på ett nytt radhuskoncept där vår [...]

Vill du veta mer? Ring oss: 040-40 00 96